La màgia continua de la mà d’Enric Magoo i els ‘Somia-truites’

  0
  43
  enric magoo.jpg

  17/02/2017 – El Teatre Principal acull aquest cap de setmana dos espectacles més per a tota la família abans de la Gala Internacional.

  El Festival Internacional de Màgia continua aquest cap de setmana amb més espectacles al Teatre Principal. Aquest 18 de febrer serà el torn del mateix mag Enric Magoo amb l’espectacle “Pota de Cabra 2.0”. Com a part de la residència creativa que el projecte “Estem creant” concedeix a artistes badalonins, enguany a Enric Magoo, el Festival Li-Chang vol apropar-nos al mateix procés de creació de la màgia, i compartir tot allò que passa mentre surt el truc, el que funciona i el que encara demana un cop més de vareta. Al analitzar la funció, mag i públic faran un petit col·loqui. Dissabte, a les 18h, al Principal.

   

  El mateix escenari s'omplirà diumenge, 19 de febrer, amb els “Somia-truites”, una funció per a tots els públics on es combina la màgia dels grans aparells amb el petit format. Aquest conjunt de sensacions, sota una acurada posada en escena, fa de Somiatruites un espectacle deliciós pera a tota la família. Diumenge, a les 18h.