La Minguella B corregeix l’actitud però encara no competeix (52 a 78)

31
    x publicar.JPG

30/09/2013
    Els de Francesc Pàez no es van rendir, però encara són lluny de competir contra equips experimentats.

El sènior B de la Minguella va perdre el 3r partit consecutiu sense tenir opcions de competir per la victòria.

Tot i això, els de Francesc Pàez van corregir la falta d'actitud dels 2 primers compromisos i van estar lluitant fins el final.
    Al davant però, com ha passat contra el Claret i La Salle Horta, hi havia un equip amb les idees clares, amb experiència, i capaç de jugar dur. Uns obstacles massa grans per la Minguella B a aquestes alçades de temporada.

Així, el Ciutat Vella va agafar amb comoditat una diferència de 15 punts (19 a 34) que amb més caràcter que bàsquet, la Minguella B mirava de retallar.

4 punts seguits de Selop aturaven la sangria (25 a 37) però els locals pagaven molt cars els errors que cometien.

D'una pèrdua de pilota, va arribar una antiesportiva en contra, i la possibilitat de que els de Barcelona tornessin a estirar la diferència fins els 16, 14 a la mitja part (28 a 42).

A la represa, els de Casagemes van jugar els millors minuts en defensa del que va de temporada per deixar el rival 3 minuts sense anotar, però en atac no hi havia solucions, i es va tornar a repetir la història.
    Els errors de la Minguella van permetre al Cuitat Vella tornar a respirar amb tranquil·litat (34 a 52).

A l'últim quart, els visitants van endurir la defensa, i tot que els la Minguella aquest cop no es va rendir, no va saber treure prou rèdit dels minuts de les escombraries, i es va endur un càstig més gran del que es mereixia (52 a 78).

El proper partit del sènior b serà dissabte a les 19:30 a la pista del Santa Coloma.