La Minguella B millora però encara no sap guanyar (66 a 60)

0
    68
    j7.JPG

31/10/2013
    Els de Casagemes van posar-se per davant a l'últim quart, però els va faltar alguna cosa per rematar la feina

El sènior B de la Minguella va estar més a prop que mai d'aconseguir el 1r triomf de la temporada però s'hi va quedar a les portes.
    A la difícil pista del Sant Medir, els de Francesc Pàez van fer una passa més endavant, però a l'hora de la veritat, els va faltar alguna cosa més per endur-se el triomf.

Els blaus s'havien avançat als primers compassos (2 a 7) i havien mantingut el partit igualat en el 1r quart, la gran assignatura pendent en altres partits (15 a 16).
    Els barcelonins van agafar una ràpida renda de 9 punts, però la Minguella B va saber reaccionar i només va marxar 3 punts per sota al descans

A la represa, els de Casagemes van arribar a empatar el matx 3 cops, però mai es van posar per davant en el marcador fins a l'últim quart, en que un inspirat Domènech amb 8 punts seguits i un triple de Carreras els va avançar per un punt.
    Als últims 4 minuts però, la Minguella B no va saber gestionar bé les emocions i no va saber rematar el partit.

El proper compromís del sènior B serà aquest diumenge a les 19:30 contra el Sese B, l'altre equip de la competició que no ha guanyat cap partit.