La piscina del Centre reobre després d’un mes de reformes

  0
  piscina centre.JPG

  02/01/2015 – Els treballs realitzats han servit per millorar la coberta, la climatització de les instal·lacions i també per canviar la caldera.

  Les instal·lacions de la Piscina Centre han tornat avui a entrar en servei després de romandre tancades durant un mes a causa d’unes obres de millora. Els treballs realitzats han servit per millorar la coberta, la climatització de les instal·lacions i també per canviar la caldera.

   

  El nou aïllament tèrmic de la coberta de la piscina permetrà reduir les fuites de calor a l’hivern, millorar la refrigeració de l’estiu i resoldre les filtracions d’aigua. Els nous aparells de climatització garantiran una temperatura estable dintre de l’equipament, tant a la zona d’aigua, com als vestidors i també a la recepció.

   

  D’altra banda, també s’ha instal·lat una nova caldera, amb més potència, amb l’objectiu d’evitar la mancança d’aigua calenta en les hores punta d’assistència d’usuaris a la piscina. S’ha augmentat la quantitat d’aigua calenta emmagatzemada, amb un total de 5.000 litres d’aigua diponible.

   

  Les crítiques i queixes per la falta de manteniment i les condicions de deteriorament d’alguns elements de la piscina per part dels usuaris van començar fa mesos. Arran de la situació, govern local i CiU van pactar una injecció pressupostària de 150.000 euros dins del paquet d’inversions de 2014.