La platja acull aquest diumenge el X Trofeu Ciutat de Badalona

  0
  La Llarga.jpg

  26/09/2014 – Participaran tripulacions vingudes des de les Illes Canàries, Roselló, de la resta de Catalunya i evidentment dels clubs de la ciutat.

  Aquest diumenge, 28 de setembre, de 10 a 13 hores, es celebrarà a les aigües de la costa badalonina, entre el port de Badalona i el pont del Petroli, la desena edició de la regata de rem en llagut Trofeu Ciutat de Badalona, coneguda entre els clubs de rem com La Llarga per la seva distància de 3.000 metres, ja que les regates oficials de la Federació Catalana de Rem tenen una distància entre 500 i 1.500 metres depenent de la categoria.

   

  Enguany hi participaran tripulacions vingudes des de les Illes Canàries, del Rosselló i de la resta de Catalunya, a més, evidentment, dels clubs de la ciutat: el Club Rem Badalona, el Club Natació Badalona i el Club Nàutic Bétulo. Els vogadors faran tres ciavogues entre el dic del Port i el pont del Petroli, i per tant els espectadors podran gaudir de ben a prop i, a més, en aquests dos punts hi haurà informació dels temps al públic per poder seguir el desenvolupament.

   

  La prova està organitzada pel Club Nàutic Bétulo, amb la col·laboració dels altres dos clubs, Voluntaris Badalona i amb el suport de l’Ajuntament de Badalona.