La rambla Floridablanca celebra la Castanyada Popular

  0
  46
  DSC_6982.JPG

  31/10/2016 – Es reparteixen 100 quilos de castanyes, acompanyades d’activitats i actuacions per a tot el públic, a càrrec de l’Associació de Veïns de Juan Valera i diverses entitats del barri de Llefià i La Salut.

  A càrrec de l’Associació de Veïns de Juan Valera, dissabte es va celebrar la Castanyada Popular del barri de Sant Mori de Llefià a la rambla Floridablanca, on es van repartir 100 quilos de castanyes en una àmplia jornada plena d’activitats i actuacions per a tots els veïns i veïnes.

   

  Prèviament, la Nau 3 del Centre Cultural l’Escorxador va acollir divendres ‘La nit de les bèsties’, un túnel de terror, on centenars de persones van gaudir de l’espectacle terrorífic de la mà de diverses entitats de la ciutat que han col·laborat en aquesta edició de la Castanyada Popular.

   

  Mentre que dissabte al matí, es van realitzar diverses activitats adreçades als més petits de la casa amb inflables, manualitats i mostra d’algunes de les entitats del barri, com les AMPES de les escoles públiques i Al-Riduan. A la tarda, va ser el torn de la lectura del conte ‘Maria la castanyera’ i actuacions de dansa moderna, sevillanes i bhangra, entre altres, que van anar acompanyades del repartiment gratuït dels centenars de castanyes oferides per l’AV de Juan Valera.

   

  D’altra banda, durant tot el dia els joves de la iniciativa de grafiti social gestionat Krear-T, juntament amb el Casal de la Gent Gran de Juan Valera, van decorar la rambla Floridablanca.