L’Ajuntament obre un sorteig per participar a la Cavalcada de Reis

  0
  Cavalcada de Reis.jpg

  07/11/2013 – Els nens i nenes de entre 8 i 11 anys poden sol·licitar un lloc al concurs; el dia 29 de novembre es publicarà una llista amb els 24 escollits.

  L’Ajuntament de Badalona ha convocat un sorteig públic dirigit a nens i nenes d’entre 8 i 11 anys que vulguin formar part de la Cavalcada de Reis de Badalona 2014. Els nens i les nenes, un total de 24, aniran a dalt de les carrosses dels Reis i llançaran caramels al públic assistent.

   

  Per presentar una sol·licitud caldrà omplir el formulari publicat des del dia 1 i fins al dia 24 de novembre al portal web www.badalona.cat, on hi ha les bases d’aquest sorteig. També es pot fer la sol·licitud omplint el formulari que es facilitarà a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà situada a l’edifici El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12). Al concurs poden participar tots els nens i nenes de Badalona que tinguin entre 8 i 11 anys el dia 5 de gener de 2014.

   

  El 26 de novembre es publicarà al web de l’Ajuntament la llista definitiva dels nens i nenes que han fet correctament la sol·licitud, i se’ls assignarà un número correlatiu segons l’ordre d’entrada de la sol·licitud. Aquest número és el que servirà el dia del sorteig per escollir els 24 nens i nenes guanyadors. S’escollirà a més un altre número de la llista que servirà de tall per poder disposar dels suplents que siguin necessaris.

   

  El dia 29 de novembre es farà el sorteig públic davant del secretari general de l’Ajuntament o la persona en qui delegui. Es publicarà al web municipal l’hora i el lloc en què es farà aquest acte, l’entrada al qual serà lliure.

   

  La Cavalcada de Reis és una de les activitats més importants del calendari festiu anual de Badalona. Se celebra, com és tradicional, el dia 5 de gener a la tarda, i consisteix en la cercavila de les carrosses dels Reis d’Orient, acompanyades de comparses, grups musicals i agrupacions artístiques, amb un recorregut que creua la ciutat.