L’alcalde Albiol es reuneix amb el ministre Cristóbal Montoro

  0
  Alcalde reunió amb ministre Cristobal Montoro.jpg

  12/04/2014 – El batlle badaloní va traslladar al minsitre d'Hisenda la seva inquietud en relació al finançament de l’Ajuntament de Badalona.

  L’alcalde Xavier Garcia Albiol, s’ha reunit aquesta setmana amb el ministre d’Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, per traslladar-li la seva inquietud en relació al finançament de l’Ajuntament de la ciutat. En concret, Albiol ha traslladat al ministre la situació en relació al deute que la Generalitat té reconegut amb l’Ajuntament i que ascendeix a més de 10 milions d’euros.  L’alcalde ha recodat a Cristóbal Montoro que “hi ha pagaments de la Generalitat que estan pendents des de l’any 2010”. “He trobat receptivitat per part del ministre i espero que aquesta situació es pugui desbloquejar en breu”, ha explicat l’alcalde.

   

  D’altra banda, Xavier Garcia Albiol ha mantingut en els darrers dies una intensa agenda de reunions a Madrid, en la qual destaquen, a més de la reunió amb el ministre Cristóbal Montoro, trobades amb la secretària d’Estat d’Ocupació, la secretària general de Coordinació Autonòmica i Local del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques i el director general de Patrimoni d’ADIF.

   

  Pel que fa a la reunió amb la secretària d’Estat d’Ocupació, Engracia  Hidalgo, l’alcalde li va plantejar la necessitat que hi hagi una modificació de la Llei de contractes de l’Estat  per tal que els ajuntaments tinguin eines per poder promoure la contractació d’aturats del propi municipi en les obres públiques.