L’alcaldessa Dolors Sabater confirma la seva assistència a la Via Lliure de la Meridiana l’11S

  0
  49
  raul romeva.jpg

  01/09/2015 – Argumenta que no es tracta de cap acte de campanya; així ho va afirmar ahir després d'una trobada amb el cap de llista de Junt Pel Sí, Raül Romeva.

  L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, va confirmar ahir que assistirà a la manifestació de la Via Lliure organitzada a la Meridiana per l’ANC el proper 11 de setembre. Ho ha fet durant una trobada amb el cap de llista per Barcelona de la formació política Junts pel Sí, Raül Romeva, en la que també han estat presents diversos regidors de govern i representants locals d’ERC i CDC. La batllessa de Guanyem Badalona argumenta que la mobilització “no és cap acte de campanya” i, de fet, assegura que no participarà a la campanya electoral ni es posicionarà per cap formació política.

   

  Sabater vol transmetre els problemes i necessitats als candidats

   

  Dolors Sabater ha indicat que “l’objectiu d’aquestes reunions és que els candidats coneguin de primera mà, abans que comenci la campanya electoral, quines són les necessitats, els problemes més importants i també les potencialitats de Badalona com a ciutat cabdal pels canvis que està vivint el país i com a exemple de la pluralitat i de la confluència política que ha fet possible una alternativa de govern”.

   

  “A la trobada d’avui hi ha hagut sintonia en l’anàlisi que hem fet de la ciutat. Hem repassat diversos temes relatius a infraestructures i equipaments com els laterals de l’autopista C-31, el Museu del Còmic i també del deute pendent de la Generalitat. Com a ciutat necessitem saber que els projectes que tenim pendents no quedaran aturats”, ha afegit.

   

  Aquesta és la primera d’una sèrie de trobades que el govern municipal té previst realitzar aquests dies amb els caps de llista que es presenten a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 27 de setembre. Demà, la ronda de reunions continuarà amb el cap de llista de Catalunya Sí que es pot, Lluís Rabell.