L’AMB aprova modificacions a la xarxa d’autobusos de Badalona

  0
  101
  tusa.JPG

  11/02/2013 – S'instal·laran noves parades a diverses línies, s'ampliarà la freqüència de pas de la B7 i el recorregut de la B1 i s'eliminarà la B33.

  A partir del dilluns 25 de febrer es posaran en marxa diverses modificacions en la xarxa d’autobusos de Badalona, aprovades pel Consell Metropolità de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

   

  Entre els canvis, destaca la implantació d’un nou vehicle a la línia B7, amb la qual cosa l’interval de pas en hores punta serà de 20 minuts en comptes de 35. També cal esmentar l’ampliació de recorregut de la B1, per donar cobertura a molts dels escolars del voltant de la plaça de Pep Ventura. La B1 deixarà de passar per l’avinguda de Sant Ignasi de Loiola i es perllonga per Progrés, Roger de Flor i Francesc Macià.

   

  Altres canvis inclouen la implantació d’una nova parada a la línia B2, molt a prop del Centre Socio-Sanitari El Carme; el canvi de recorregut de la línia B3, que ara passarà pels carrers Pirineus, Joan d’Àustria i avinguda President Companys; una nova parada en la línia B4, a l’entrada del barri del Mas Ram; un canvi en el recorregut de la línia B8 que deixa l’avinguda de Prat de la Riba, per passar per l’avinguda de Bac de Roda, la plaça de Bac de Roda, el carrer Pirineus, i l’avinguda President companys; la implantació d’una nova parada a la B23, davant del CAP d’Apenins-Montigalà; i el manteniment de l’interval de pas de 15 minuts de la B29, amb la incorporació d’un vehicle més.

   

  Deixarà de prestar servei la línia B33, ja que no ha assolit el nivell de passatgers que s’esperava.