L’aparcament a la fàbrica del Cristall reobre durant caps de setmana i festius

  0
  cristall.JPG

  26/06/2013 – L'Ajuntament repeteix l'experiència de l'any passat, encara que, en principi, només els caps de setmana i els festius, de les 8.30 fins les 20.30, per quatre euros el dia.

  Aquest cap de setmana ha entrat en funcionament l’aparcament del solar de l’antiga fàbrica del Cristall, al barri de Canyadó. L’Ajuntament de Badalona, a través de l’empresa municipal Engestur, torna a habilitar l’espai perquè els vehicles hi puguin aparcar els caps de setmana i festius des del dissabte 22 de juny fins al 30 de setembre i també ha contractat dues persones que realitzaran el control.

   

  L’aparcament està situat entre els carrers de Pomar de Baix, Orient i la riera de Canyadó. El seu horari d’obertura serà de les 8.30 fins a les 20.30 hores, amb un preu de 4 euros al dia. També hi ha una altra tarifa de 2 euros per dues hores d’aparcament. El canvi respecte de l’any passat resideix en que, a priori, l’aparcament només obrirà els caps de setmana i els dies festius, pensat per donar servei a les persones que s’apropin a la platja els dies amb més afluència.  No obstant, l’Ajuntament estudiarà la possibilitat d’obrir també els dies laborables, en funció de la quantitat de vehicles que l’utilitzin. L’espai disposarà d’un vigilant durant l’horari de l’aparcament.