Last Tree Standing s’endú el premi a Millor Banda del Concurs de Música

  0
  27
  DSC_4953.JPG

  23/11/2017 – La banda badalonina Indestructible obrirà els concerts de les Festes de Maig 2018.

  El Concurs de Música va oferir divendres les actuacions de Kubiak, Indestructible (millor banda de Badalona per elecció del jurat professional), Dj Keal & Joshu, Viaje Astral, Mantheum, Kril (guanyadors del vot popular i guanyadors del premi especial Cabal Musical/Taller de Músics) i Last Tree Standing. Una sala plena en una nit carregada de guitarres molt contundents i esquitxada de propostes més pop i urbanes.

   

  Dissabte l'espectacle el van posar les bandes arribades des de diferents punts de Catalunya. Va ser la jornades més intenses del concurs, per la varietat i l'altíssima qualitat dels projectes presentats. Van obrir la nit The Grassland Sinneres i el seu rock sureny, continuant la festa la intimitat de la música d'autora de Mabel Flores Project, la sensibilitat dels Karabash, els ritmes ballables de La flor del otro, l'alegria dels Joker's i van tancar les actuacions de la nit Saltimbankya i la seva espectacular òpera rock.

   

  Després d'una intensa deliberació, el jurat va escollir a Joker's Millor Banda en Català, Karabash premi especial fundació la Roda i Last Tree Standing com a millor banda del concurs. Divendres s'havien escollit Kril com a millor banda de Badalona per vot popular e Indestructible millor banda de Badalona per jurat especialitzat, qui tindrà l'oportunitat d'obrir els concerts de la nit de Sant Anastasi del 2018 durant les Festes de maig de Badalona.