Les botigues de La Salut Alta surten al carrer aquest dissabte

  0
  42
  Botiguesalcarrer.jpg

  19/12/2014

  Per primera vegada, el carrer Pau Piferrer, del barri de La Salut, romandrà tallat pel trànsit aquest dissabte, 20 de desembre, ja que l'Associació de Comerciants Pau Piferrer-La Salut Alta celebra la seva primera edició de 'Botigues al carrer'. Al voltant d'una quarantena de comerços s’instal·laran enmig de l'asfalt des de les 10 del matí fins a les vuit del vespre.

   

  Pràcticament els veïns podran trobar ofertes i productes de moda, complements, d'artesania, alimentació i serveis com perruqueria, entre altres.. Per un altre costat, la fira comparà amb l'actuació de la cantant Caro Luque i del discjòquei Niko Punxafestes des de la cantonada del carrer Pau Piferrer amb Pablo Iglesias. A més, l'associació ubicarà un punt de recollida d'aliments i de joguines per a les famílies de la ciutat que més ho necessiten. També, durant tot el dia passejaran diversos Pares Noels per recollir les cartes dels nens i repartir caramels. L'objectiu és donar vida al barri de La Salut i a la vegada potenciar el petit comerç.

   

  Finalment, l'entitat comercial, conjuntament amb l’Associació de Veïns Turó d'en Caritg ja treballa en la 4a Matinal Motera i el 2n Concert Solidari.