Les categories inferiors dels Dracs viuen una gran jornada

  0
  Dracs.jpg

  11/04/2017 – Els cadets aconsegueixen dos importants triomfs, mentre que els alevins un triomf i un empat.

  En un cap de setmana on el primer equip dels Dracs i les Dracs Girls descansen, el protagonisme s’ho van endur les categories inferiors, en concret l’equip Cadet i el Sub-13, qui van collir grans resultats en la Lliga Catalana. Dos triomfs dels cadets, que els permet continuar somiant amb la Final Four de la LCFA, juntament amb una victòria i un empat de la secció alevina.

   

  Per la seva part, els cadets van aconseguir a Can Boada, a Terrassa, dos importants triomfs. La cinquena jornada de la LCFA Cadet va començar amb el duel que els va enfrontar als locals Reds i que els badalonins van resoldre de manera satisfactòria i contundent per un clar 34-0. A continuació arribava el torn del duel davant els Reus Imperials i que també va acabar amb un resultat favorable per als Dracs amb el marcador de 27-6.

   

  Amb aquests dos triomfs aconseguits en la 19a LCFA Cadet, els Dracs es troben en la vuitena posició de la taula amb quatre triomfs i sis derrotes, a l’espera del que pugui succeir en la darrera jornada de la fase regular, que es disputarà el pròxim 29 d’abril i on els Dracs s’enfrontaran als Senglars Falcons i Pagesos. L’objectiu dels badalonins és assolir la setena plaça final que dóna accés a disputar el Wild Car, on hi haurà una plaça en joc per a la Final Four de la competició.

   

  D’altra banda, a Granollers es va disputar diumenge la cinquena jornada de la Lliga Catalana de Futbol Flag en la categoria Sub-13, don l’equip aleví dels Dracs van aconseguir un triomf i un empat en una positiva jornada. En la primera trobada disputada es va derrotar als Vilafranca Eagles pel resultat de 21-6, mentre que a continuació i en un partit vibrant i apassionant, es va empatar per 32 amb els Argentona Bocs. Després d’aquests dos últims resultats collits, l’equip aleví es troba en la setena posició de la taula amb un total de quatre victòries, dos empats i quatre derrotes. En la pròxima jornada, la secció Sub-13 dels Dracs s’enfrontarà als Búfals i Eagles en la darrera jornada de la fase regular en la LCFF Sub-13.