Les sèniors del Nàutic Bétulo, subcampiones a Lloret de Mar

0
    35

05/09/2016 – Una final on també les cadets del Rem Badalona i els juvenils del Natació Badalona es van proclamar campions en les seves respectives categories.

Aquest diumenge, 4 d'agost, s'ha viscut la setena i última regata de la 14a Lliga Catalana de Llagut a Sa Caleta de Lloret de Mar, on finalment el Club Rem Santa Cristina s'ha proclamat campió, com ja estava previst. Pel que fa a la representació badalonina, el Club Natació Badalona, el Rem Badalona i el Nàutic Bétulo han quedat entre la cinquena i setena posició.

En Lloret, els cadets del Club Rem Badalona, que han pogut participar en totes les regates de la lliga gràcies a vogadors d'altres clubs, han quedat en una quarta posició després de recórrer 500 metres en 2 minuts i 46 segons. Els campions han estat els de Rem Pescadors (2:29), seguits del Nàutic Flix (2:34) i Nàutic Móra d'Ebre (2:36). En canvi, les cadets del Rem Badalona van arribar empatades a punts a l'última regata amb Santa Cristina, però en una final molt atapeïda, es van proclamar campiones per un crono de 2 minuts i 45 segons, per davant de Santa Cristina (2:46) i Móra d'Ebre (2:48).

També, en la final dels juvenils es va obtenir una altra victòria badalonina, però aquesta vegada per part del Natació Badalona que van ocupar el primer lloc en un temps magnífic de 5 minuts i 27 segons, per davant dels Vogadors de Cambrils (5:35) i Móra d'Ebre (6:09). Mentrestant, les juvenils del Nàutic Bétulo, que competien amb Rem Pescadors i Vogadors de Cambrils, van quedar excloses de la final.

D'altra banda, en la categoria veterà masculí, els del Natació Badalona van completar el podi amb el tercer lloc després de completar la prova de 1000 metres en 5 minuts i 18 segons; per darrere d'Arenys (5:17) i Cambrils (5:10). Destacar també, que el Nàutic Bétulo va assolir la setena posició amb un crono de 5 minuts i 29 segons en la final B. Pel que fa a les veteranes del Rem Badalona (5:39) es van proclamar subcampiones per darrere de Cambrils (5:35) i per davant de Mataró (5:45); mentre que les del Natació Badalona (5:56) i del Nàutic Bétulo (6:14) van quedar sisenes i novenes, respectivament en les seves finals.

Finalment, els sèniors dels Vogadors de Cambrils es van proclamar campions en finalitzar la regata de 1500 metres en un temps de 7 minuts i 43 segons, mentre que el Natació Badalona (7:57) i el Nàutic Bétulo (8:23) van quedar cinquens i vuitens, respectivament en la final B. També, el Rem Badalona va completar la prova en una novena posició en la final C amb un crono de 8 minuts i 12 segons. En la categoria femenina, destacar que les sèniors del Nàtuc Bétulo es van proclamar subcampiones després de 8 minuts i 39 segons. El podi va ser completat per Capgrossos de Mataró (8:27) i Rem Santa Cristina (8:45). En canvi, el Natació Badalona va quedar en un vuitè lloc amb un crono de 9 minuts i 35 segons en la final B.