Can Ruti tindrà un gran espai d’investigació sanitària a Alella

  0
  132

  L’hospital Germans Trias i Pujol creixerà amb un gran espai d’investigació sanitària instal·lat al municipi d’Alella. El projecte Àgora Alella-La Miralda serà un espai de confluència per a la innovació, la recerca, la formació i l’emprenedoria impulsat per l’Ajuntament d’Alella, l’Institut Català de la Salut, el Campus Can Ruti, el TecnoCampus i la Universitat Autònoma de Barcelona.

  La voluntat és que aquest projecte més ampli pugui fer-se realitat en els propers deu anys. Segons estableix el protocol d’intencions del projecte, l’Àgora Alella-La Miralda comencarà a prendre forma sobre el terreny al llarg de l’any 2024, amb la implementació d’un primer espai de formació, recerca i innovació al municipi, que serà l’embrió i l’inici del que després acollirà el sector de La Miralda, que es preveu culminar l’any 2027.

  Àgora Alella-La Miralda es projecta com un espai d’innovació, recerca, formació i emprenedoria en l’àmbit de la salut i el benestar comunitari. Un espai generador de coneixement i creador de sinergies entre la ciència, el teixit empresarial, l’administració pública, l’àmbit acadèmic i l’acció social. Un projecte multidisciplinari per abordar de forma transversal els reptes en matèria de salut i benestar de la comunitat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí