Llovet és titular a la pallissa contra Xile

0
    30

07/07/2012

El verd-i-negre va anotar 7 punts en la victòria contra Xile per 99-59. Espanya 2014 va quedar tercera de la Copa Hope Funds.

El jugador verd-i-negre va tornar a jugar un bon partit amb Espanya 2014, aquest combinat que s'entrena amb la selecció olímpica, i que està competint a la copa Hope Funds. Llovet va sortir d'aler pivot titular, formant parella amb David Doblas, i va anotar 7 punts.

Els de Juan Antonio Orenga van apallissar Xile per 99-59 en la final de consolació. Els sud-americans van aguantar els primers compassos (7-8) però Laso i Sastre van protagonitzar un primer parcial 10-0, que va venir seguit d'un 11-0 al principi del segon quart. Als primers minuts de la represa Espanya 2014 va tornar a prémer l'accelerador per obrir una escletxa insalvable (73-40).