Dani Miret: “Treballem perquè siguin millors jugadors”

  0
  INFANTIL.JPG

  27/06/2012

  Dani Miret, el tècnic de l'Infantil "A" de la Penya diu la seva sobre el títol aconseguit en el recentment Campionat d'Espanya, així com el resum de la temporada del seu equip.

   

  Dani Miret, el tècnic de l'Infantil "A" de la Penya diu la seva sobre el títol aconseguit en el recentment Campionat d'Espanya, així com el resum de la temporada del seu equip.

   

  Podries resumir com ha estat el vostre recorregut pel Campionat d'Espanya?

   

  Els tres primers partits van ser còmodes, guanyem amb resultats clars. Després va arribar el Barça Regal. Havíem perdut amb ells el Campionat de Catalunya després de dues pròrrogues, però a quarts de final vam guanyar nosaltres. A les semifinals va ser un partit molt més complicat del que semblava. Jugàvem davant els amfitrions, el Gran Canària. Tenien el públic a favor, però vam fer un partit molt seriós en defensa, va ser el millor de la temporada.

  A la final davant Canterbury mai havia vist un domini tan clar al pal baix per part dels seus dos pivots. Aprofitem la primera meitat en què va jugar només un d'ells, i en els dos últims quarts lluitem fins al final per aconseguir la victòria.

   

  El recorregut ha estat llarg, però la temporada ha acabat de la millor manera.

   

  Tenim la sort que a Catalunya la competició és forta, són mesos de preparació. L'objectiu és clar, treballem perquè siguin millors jugadors, perquè madurin i dominin més facetes del joc. Ens hem centrat en polir els seus defectes i fer notar encara més les seves virtuts, cal treballar nou mesos per als jugadors. 

  En aquest últim mes hem fet coses d'equip, però sense deixar de valorar el que s'ha fet durant tota la temporada. És obvi que els Campionats de Catalunya i Espanya els hi feia molta il· lusió a tots, han estat conscients que calia treballar des del primer moment.

   

  L'equilibri entre l'esport i els estudis és essencial en aquesta edat. Hi ha d'haver una col·laboració amb els pares i les escoles.

   

  És important conèixer els jugadors i també a les famílies. Amb els pares és important col · laborar. A les Canàries teníem seu suport a la hora que poguéssim estar el més còmodes possible i tinguéssim més temps per descansar. Controlem el seu rendiment escolar, els nens són responsables i organitzats.

   

  Quins jugadors han destacat més durant tot l'any?

   

  Tots els jugadors tenen les seves virtuts. Però el cas de Pau Truñó és el que més em crida l'atenció, un jugador que ha evolucionat amb el pas de la temporada i que al final ha estat bàsic en aquests últims mesos gràcies al seu treball dia a dia.
  Un altre cas és el de Martí Guardiola, ha fet un esforç molt gran venint de Girona cada dia, no ha fallat a cap entrenament i el primer any d'adaptació sempre és difícil. Ha aportat una serietat i uns valors molt positius per a l'equip.

  També em quedo amb tots els altres, si mires l'estadística no n'hi ha un que sobresurti. Tots sumen en rebot, en atac o en defensa. El millor exemple va ser en el Campionat d'Espanya, tots van tenir el seu dia i el seu paper.