L’UBSA B es refugia en una zona per guanyar al Claret (59 a 54)

0
    31
    04/03/2014
    Els adrianencs van culminar la remuntada a falta de 3 minuts amb un Ruiz determinant

El sènior B de l'UBSA va aconseguir una victòria clau per evitar el descens directe i agafar-se a les possibilitats de salvar-se matemàticament en vèncer al Claret a casa per 59 a 54
    Els adrianencs van haver de remuntar 11 punts a la 2a part i van acabar decidint el partit gràcies a la defensa zonal.

El Claret va ser el dominador dels primers compassos. L'UBSA B va sortir molt fluix en defensa permetent cistelles senzilles dels barcelonins. Les variants al darrere al 2n quart van permetre aturar el cop, i amb una zona 3-2 amb el júnior la mig, van millorar i van ser més competitius (29 a 40).

A la tornada dels vestidors, va ser el moment de la 2-3. Amb aquest plantejament, el Claret es va passar 5 minuts sense anotar i l'UBSA B va ser capaç d'igualar el partit (44 a 45 al min 28).

Els de Toni Aragón però, van tardar molts minuts en posar-se per davant en el marcador.

En un últim quart dramàtic, els 2 equips van tenir molts problemes per anotar. La zona de l'UBSA B acabava cedint el tir exterior al Claret a la 2a passada, però els visitants estaven negats i només produïen del que atrapaven en el rebot ofensiu. A falta de 3:30, l'UBSA B es va posar per davant (54 a 53), i 5 punts de Ruiz van acabar d'encarar el matx (59 a 54).

L'equip mirarà de fer bona aquesta victòria dissabte a les 19:15 a la pista de La Salle Horta.