Maldonado: “Els veterans ens han ajudat molt en un partit d’aquest estil”

  0
  JOV-BAR (10).JPG
  02/03/2014
  El tècnic verd-i-negre ha destacat la feina dels veterans, i en especial Kirksay, en un partit en el que "hi havia molta pressió2 per guanyar

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, s'ha mostrat "content per la victòria, pel treball de tot l'equip i per la feina dels veterans, que ens han ajudat molt en un partit d'aquest estil".

  Després d'haver perdut 4 dels últims 5 partits, el tècnic verd-i-negre ha explicat que en aquest partit hi havia "molta pressió" i que si bé el Valladolid era el cuer "després has de fer la teva feina i demostrar-ho a la pista". 

  En aquest sentit ha elogiat la feina dels veterans de l'equip, i en especial de Tariq Kirksay. "En Tariq ha fet un partit excel·lent, ha estat molt bé quan ha estat encertat i quan hi ha hagut algun dubte ha estat capaç de dissipar-lo". 

  Per Maldonado, la clau del matx ha estat quan "a partir del minut 25 hem estat capaços de millorar al darrere per acabar fent un final força bo". Abans l'adrianenc considera que "tot i que l'encert ens ha donat confiança, ho hem compensat amb les pèrdues que els han ficat en el partit".

  Per últim, també ha tingut paraules per Alberto Abalde, el nou talent que debuta amb Maldonado i que ha anotat en les 2 primeres accions en les que ha participat. "Ha sortit encertat i ens ha ajudat tot i que en aquell moment ens estaven pressionant", ha conclòs.