Maldonado: “Serem fidels a la nostra idea de joc”

  0
  maldonado9.JPG

  08/12/2012

  El tècnic verd-i-negre creu que per competir contra el Barça cal "contrarestar el seu domini físic" i "esperar que no tinguin el dia en l'encert exterior"

  L'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, ha parlat del derbi de demà contra el Barça Regal, un partit en que "les distàncies entre els dos equips són molt grans".

  El tècnic verd-i-negre diu que "serem fidels a la nostra idea de joc" i no pensa en "cap altre tàctica en especial perquè no som capaços de fer-la ni ens garanteix que el resultat sigui un altre".
  Segons l'adrianenc, per competir contra el Barça cal "contrarestar el seu domini físic" i "esperar que no tinguin un bon dia en l'encert exterior perquè sinó les possibilitats seran mínimes".

  Maldonado també ha parlat de l'afició, que en l'últim partit va xiular mentre el Canàries remuntava. "El 90% dels moments ens han recolzat al màxim, i si en altres moments ha estat menys implicat és perquè no li hem donat peu", confessa el mister, que en la mateixa línia que Llovet i Trias, creu que cal destacar que en l'últim partit "vam fer els 20 minuts més complerts de la temporada".