Matt Haarms vola alt

  0
  94
  DSC_0579.JPG

  21/09/2014 – L’aler pivot holandès es destapa com una de les grans sensacions del torneig d’Aristos, mostrant-se dominador amb el seus 2,11m d’alçada. 

   

  És un dels integrants de la plantilla que el júnior del FIATC Joventut té becats. Només fa unes setmanes que Matt Haarms és a Badalona i ja ha ofert diverses pinzellades interessants del jugador que pot arribar a ser.

   

  Al torneig d’Aristos, l’aler pivot ha estat un dels líders de l’equip, al costat d’Óscar Amo i Albert Real. Els números de Haarms no enganyen. En el debut contra el Gran Canària (87-81), l’ex dels Harlemlakers ja va despuntar amb 11 punts, 12 rebots i 20 de valoració en 22 minuts.

   

  El seu ‘pitjor’ partit es va produir contra l’Aristos (80-65), amb només 7 punts, 10 rebots, 3 taps i un 13 de valoració en 22 minuts a pista. En el segon duel de la jornada d’ahir, la Penya es va imposar amb facilitat a l’Estudiantes (77-58), amb 14 punts, 8 rebots, 2 assistències, 5 taps i 25 de valoració per Haarms.

   

  Per acabar, avui a la gran final contra el CAI, l’holandès ha tornat a exhibir-se, cobrint a la perfecció la baixa important que la Penya tenia a la pintura: Óscar Amo. Contra els aragonesos, Matt Harms ha acabat el partit amb un 34 de valoració, gràcies als seus 18 punts, 12 rebots, 1 assistència i 5 taps en 27 minuts de joc.

   

  El jugador del FIATC Joventut tanca la competició amb una mitjana de 12.5 punts, 10.5 rebots, 3.25 taps i 23 de valoració, amb una presència a pista de 25 minuts per partit.

   

  A més, Matt Haarms ha estat decisiu per la Penya a l’hora de compensar les pèrdues verd-i-negres amb possessions extres, derivades de rebots en atac. L’holandès ha agafat 5 rebots ofensius per partit i en el global del torneig ha caçat el 29% de les captures ofensives del FIATC Joventut.

   

  Pel que fa als tirs de camp, Matt Haarms marxa de Madrid amb una estadística positiva. Ha realitzat 35 tirs a cistella i n’ha anotat 23. Un 65% d’encert.

   

  És evident que encara és un jugador per formar, sobretot físicament, però de ben segur que aquesta temporada Matt Haarms serà una peça important en els esquemes d’Adrià Alonso.