Miralles: “Veia les cares a la pista i veia que guanyaríem”

  0
  31
  miralles.JPG

  09/12/2013
  L'interior verd-i-negre treu la part positiva del joc de la Penya tot i admetre un problema d'irregularitat

  El pivot del FIATC Joventut, Albert Miralles, ha parlat de la victòria de l'equip a Valladolid, que deixa als verd-i-negres a un matx de les posicions de Copa del Rei. 

  L'interior verd-i-negre ha valorat el triomf i la capacitat de reacció de l'equip, però alhora ha reconegut que existeix un problema de regularitat que cal treballar per evitar. "Alguns vam ser capaços de sortir des de la banqueta i posar piles noves", descriu l'interior, "això és el que ens fa ser un equip, que cada dia hi hagi diferents protagonistes". 

  El pivot barceloní va reconèixer que "si haguéssim perdut hagués estat un cop dur", però diu que "a la pista veia les cares i veia que guanyaríem. Eren cares de guanyar".

  Sobre la falta de continuïtat de l'equip ha comentat que "ho hem de treballar perquè l'altre dia ens va sortir bé però no sempre passarà i no es el primer cop que ens passa". "Tenim qualitat, juguem com un equip i si resolem aquest problema podrem mirar altres objectius", ha sentenciat en referència a aquest tema.

  Pel que fa la proper compromís del FIATC Joventut, el diumenge a les 12:15 contra el Baskonia, Miralles creu que "serà un partidàs, un dia bonic per tots perquè tornem al pavelló contra un gran equip, i jo crec que guanyarem". "El primer pas però, és treballar bé tota la setmana", ha conclòs.