El Juvenil guanya i ja és segon

0
    29

15/10/2012 – La trajectòria del conjunt que entrena Robert Cuesta segueix sent impecable. Dissabte, al camp del Sant Andreu, el Juvenil va guanyar per 1-2 per apujar-se a la segona posició de la lliga

Com ja ha passat en algun altre partit aquesta temporada, el Juvenil del Badalona es capaç de sobreposar-se a condicions adverses i resultats contraris per acabar remuntant i guanyant. La tenacitat i la constància dels nois que dirigeix Robert Cuesta sembla que no té límits. Dissabte, en la visita al Sant Andreu, el conjunt barceloní va posar-se per davant en el marcador. Però en una mostra més de la confiança que l'equip badaloní té en ell mateix, va remar amb totes les seves forces fins a aconseguir donar la volta al marcador. Robert Cuesta i els seus no tenen sort, la busquen de manera incansable. Ser guanyadors absoluts. L'empat no els serveix i sempre aspiren, i lluiten, pel màxim.

El començament de partit no podria haver estat pitjor pel Badalona. En el primer minut, el Sant Andreu va saber sorprendre a la defensa badalonina. El local Bernat va fer l'1-0. Un cop dur, difícil d'assimilar, que podia fer al Badalona enfonsar-se. Però l'equip és d'estirp triomfadora. Quan rep un cop s'aixeca ràpid buscant tornar l'impacte el més ràpid possible. En una circumstància com la de dissabte, qualsevol altre juvenil s'hagués ensorrat. Són joves encara poc experimentats, moltes vegades amb una personalitat en procés de consolidació. Els nois que formen el Juvenil escapulat, en canvi, sembla que ja han superat aquesta etapa pròpia de l'adolescència. Si més no, en la qüestió futbolística són ments privilegiades capaces de refer-se de tots els contratemps que se'ls presentin. I d'això, evidentment, en té molta culpa el tècnic.

A partir de la meitat del primer acte el Juvenil ja va començar a tenir la pilota i a manar. Va adonar-se de la pila de minuts que encara quedaven i va confiar que la constància i fer les coses ben fetes el donaria, com a mínim, l'oportunitat de remuntar. Per a rematar-ho, caldria encert. Només encetar-se el segon temps, al minut 47, Jordi va fer el merescut empat. La primera passa ja estava donada. Ara, els que dubtaven eren els locals i el Badalona anava llençat cap a la victòria, gràcies a la inèrcia positiva generada pel gol. Al 64', Ángel va fer un gran gol de falta directa que va col·locar l'1-2. Ben ordenats darrere, sense patiments excessius, el Badalona va acabar guanyant un partit molt important.

Els tres punts situen el conjunt de Cuesta en segona posició del grup tercer de la Divisió d'Honor Juvenil. El Girona va punxar a casa contra l'Espanyol, i això ha possibilitat que el Badalona avanci una posició. Per davant continua el Barça, que va vèncer al Saragossa per 4-0 i segueix invicte. La setmana vinent no hi haurà competició. D'aquí dues setmanes, l'equip tornarà a jugar al Centenari i rebrà a l'Stadium Casablanca.