Objectiu, reforçar la davantera

  0
  29
  PitiTacón.jpg

  15/01/2014 – El CF Badalona està rastrejant el mercat per reforçar per la davantera abans que es tanqui el mercat d'hivern, a finals de mes. La capacitat ofensiva de l'equip, que ha tingut problemes per fer gols, ha estat un dels grans maldecaps en la primera volta i els tècnics consideren que fa falta apuntalar les posicions del davant per augmentar el potencial de la plantilla. La setmana passada, per exemple, l'equip va afrontar el matx amb l'Espanyol B amb només un davanter, Abraham, màxim golejador de l'equip amb 7 dianes, per culpa de les molèsties al pubis que arrossega Enric Gallego. Unes molèsties que encara fan dubtosa la seva presència en el pròxim partit contra el Sant Andreu.

  Per poder fitxar, però, el Badalona ha obert primer la porta de sortida a alguns dels jugadors que no han gaudit de minuts. El porter Álex Sánchez ha marxat arran de l'interès del València Mestalla i el Badalona, per substituir-lo, ha incorporat el porter de la Muntanyesa Victor Cócera, mentre que Jordi Sánchez ha anat cedit al Masnou de tercera divisió perquè tingui minuts i segueixi creixent. Dues baixes més són les de Moha i el francès Gigliotti. Moha ha tornat a ladisciplina de l'Espanyol B, que li buscarà una equip a tercera divisió, mentre que Guigliotti, sense minuts, va demanar marxar per buscar un altre destí. 

  "La intenció és fitxar com a mínim un davanter, però cal esperar a veure si trobem el que necessitem i si es pot fitxar. El mercat és complicat i de moment el que hem fet és portar el davanter del juvenil Draman", explica Piti Belmonte, que admet que, segons com vagin les coses, hauran de recórrer més als jugadors joves del planter "que estan fent una gran temporada". Això si, "intentant molestar al mínim" la feina del conjunt de Javi Cuesta. "

  Ara el cas que queda pendent pel que fa a sortides és el de Ferran Tacón, que en els dos darrers mesos no ha entrat en cap convocatòria i que manté desavinences amb el cos tècnic. Fitxat procedent de l'Alcoià, havia de ser una de les peces clau del nou projecte escapulat, però viu en l'ostracisme i tot apunta que el seu destí immediat està fora del CF Badalona.