Obren un nou grup d’ESO al Pau Casals per a les famílies sense plaça al Ventura Gassol

  0
  mani ventura gassol.jpg

  08/06/2016 – L'institut de Lloreda acollirà, si res no canvia, les famílies que no han pogut accedir al Ventura Gassol.

  El districte 2 disposarà el proper curs d’una línia més d’Educació Secundària Obligatòria del que la Generalitat va preveure després de tancar el procés de preinscripció. Serà l’institut Pau Casals el centre al que s’afegirà un grup més per tal de donar cobertura a les peticions de totes les famílies de la zona.

   

  Ensenyament ha atès la petició de la ciutat després de diverses setmanes de protestes per part d’un grup de famílies que demanaven l’ampliació de l’oferta educativa a l’IES Ventura Gassol de Montigalà. Una vintena de nens i nenes s’havien quedat fora del centre i des del Departament se’ls recol·locava a l’institut La Pineda, també al districte 2 però molt lluny de la zona d’influència del Ventura Gassol.

   

  Després de diverses reunions amb els responsables educatius de l’Ajuntament, que no ha confirmat la notícia, i amb els Serveis Territorials, sembla que l’obertura de la nova línia és ja una realitat, segons confirmen les pròpies famílies, moltes de les quals, a més, tenien com a segona opció el propi Pau Casals.