Comença la campanya de Nadal a Badalona: horari i on veure l’encesa de llums

  0
  175

  Som en ple mes de novembre, però a Badalona ja celebrem Nadal. Badalona serà la primera gran ciutat de l’Estat que encendrà els llums de Nadal. S’avançarà a ciutats com Madrid o Barcelona que s’esperaran al 23 o 24 de novembre per encendre els llums de Nadal.

  Els llums de Nadal a Badalona 2023 s’encendran el divendres 17 de novembre des de la plaça de la Vila. A partir de les 18.30h, tindrà lloc un espectacle, amb un conegut actor d’improvisació, que servirà per obrir les festes nadalenques a Badalona. Aquell dia s’encendrà l’arbre de la plaça de la Vila, la decoració de la Casa de la Vila i els llums d’uns 70 trams de carrers, repartits per tota la ciutat. A més, s’instal·laran uns 10 elements de grans dimensions, com a la Plana i Pompeu Fabra, per donar més ambient nadalenc als carrers de la ciutat. Al mapa podeu trobar els carrers i trams il·luminats.

  L’encesa de l’arbre de Nadal de 40 metres

  El gegant arbre de Nadal de Badalona s’ubica a la plaça del President Tarradellas, davant del Palau Olímpic. Amb 82.000 llums de píxels, l’arbre oferirà un espectacle d’il·luminació i música i serà transitable per dins, de manera que es podrà contemplar tant des de fora com des del seu interior, tal com ha detallat l’Ajuntament de Badalona.

  El dissabte 18, a les 17:30h, s’encendrà amb un altre espectacle l’arbre de Nadal de 40 metres a la plaça Tarradellas, al Gorg. Pel que fa als horaris dels llums de Nadal 2023, serà cada tarda i vespre de 17:30h a 22:30h aquests, menys els dies festius que s’allargaran.

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí