Òmnium organitza a la plaça de la Vila la segona edició del Badacanta

  0
  260
  badacantawebdef.jpg

  12/12/2012 – El karaoke en català tindrà lloc aquest diumenge a la tarda i regalarà diversis premis entre tots els participants.

  El proper diumenge 16 de desembre, a partir de les 17h i durant tota la tarda, la plaça de la Vila acollirà la segona edició del ‘Badacanta’, un karaoke en català organitzat pels joves d’Òmnium Cultural de Badalona. Amb el lema ‘Per Nadal, cantem en català’, l’acte té com a objectiu potenciar l’ús social del català i la seva música.

   

  Tots els ciutadans que ho vulguin estan cridats a participar-hi, ja sigui pujant a l’escenari a cantar alguna de les cançons o animant des de la Plaça. ‘Badacanta’ disposarà d’un ampli repertori de música en català: des de clàssics com ara la Trinca, Els Pets o Sau fins a les cançons dels grups del moment, com Amics de les Arts, Manel o els Catarres.

   

  En plena campanya comercial, i en l’últim diumenge amb comerços oberts abans de Nadal, l’activitat busca també potenciar el comerç de proximitat. Per aquest motiu, el Badacanta s’ha pogut realitzar amb la col·laboració dels eixos comercials i botigues. Totes les persones que pugin a cantar participaran en un sorteig en el qual podran guanyar diversos premis valorats en 900 € que han cedit més d’una trentena de comerços. Entre molts d’altres, es podran aconseguir sopars per dues persones a diversos restaurants de la ciutat, lots i paneres de productes, un pernil o diversos xecs-regal.

   

  Per sortir a cantar només caldrà ser a la plaça de Vila durant l’acte i apuntar-se en el punt d’informació, habilitat al costat de l’escenari. 

   

  El karaoke ja es va celebrar per primer cop el Nadal passat i més de 100 persones van participar durant les més de 4 d’activitat.