Picabaralla entre Els Verds i l’Ajuntament sobre la canalització de la fuita d’aigua de la riera de Canyet

  0
  193
  FOTO: BDN Els Verds

  L’associació Els Verds de Badalona va denunciar que el govern municipal ha canalitzat l’aigua de la fuita de Canyet a la claveguera per amargar-la. Els Verds acusen Albiol de mentir i llençar l’aigua a través d’una claveguera amagada darrere una malla negra.

  Aquest mateix cap de setmana s’havia viralitzat un vídeo en el que un veí denunciava els mateixos fets.

  Malgrat que no obtenir una resposta quan va ser preguntat per aquest mitjà, finalment el govern local va respondre a Badalona Comunicació assegurant que “ja ha canalitzat la fuita d’aigua de la riera de Canyet cap a un dipòsit d’aigua de Montigalà”. El consistori afirma que aquesta aigua “no té res a veure amb la fuita” de la riera de Canyet. El govern municipal assegura que aquest rec d’aigua prové de la font de Ca l’Amigó.

  La “guerra”, però, no va acabar aquí. Els Verds no van donar per vàlida la resposta de l’Ajuntament i van llençar un nou missatge a les seves xarxes socials. L’associació assegura que la Font de l’Amigó està a més de 2 quilòmetres de distància amunt i “el petit raig que brolla s’infiltra de seguida sota terra a uns 10 metres avall de la mateixa font”. Segons Els Verds, aquest fet faria impossible que aquesta riera alternativa no fos una altra que la desviació de la mateixa riera de Canyet.

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí