Polèmica pel nomenament de l’exregidor del PP, Joan Walter, com a nou defensor dels ciutadans

  0
  130

  Feia 20 anys que Armand Soler ocupava el càrrec de defensor de la ciutadania, va ser nomenat l’any 2003. Va entrar en 49 anys i ara amb 69 anys es jubila. El govern popular ha triat ja el substitut, serà l’exregidor del mateix partit, el PP, Joan Walter. El nomenament ja ha aixecat polèmica entre els grups municipals de l’oposició.

  En Comú Podem ha rebutjat que aquesta persona sigui la idònia per exercir el càrrec. Segons assegura el grup municipal, Walter ha mostrat opinions públiques a favor del franquisme, de la pena de mort i ha evitat condemnar els abusos patits per menors per membres de l’Església. A més, el grup municipal alerta que aquesta figura hauria de ser mínimament de consens.

  Segons la presidenta del grup municipal Badalona En Comú Podem, Aïda Llauradó, aquesta proposta és una decisió unilateral del govern del PP i que han rebutjat des del primer moment per “tractar-se d’una persona que, pel seu perfil”. Llauradó considera que “el seu clar vincle amb el Partit Popular, del qual ha estat regidor i continua defensant i representant en tertúlies fins al dia d’avui, també l’inhabilita per fiscalitzar l’acció de govern davant la vulneració de drets de l’administració local a la ciutadania.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí