Primer triomf dels Dracs Júniors

  0
  Dracs.jpg

  14/412/2017 – Davant els Pagesos per un 20-30 en la tercera jornada de la lliga catalana.

  Després de dues derrotes inicials en la Lliga Catalana de Futbol Americà Júnior davant dos clàssics de la lliga juvenil catalana com Búfals i Pioners, va arribar en la tercera jornada el primer triomf dels nois que entrena Xavi Gonzalo. Els badalonins es van desplaçar el passat cap de setmana fins al barri barcelonès d’El Carmel per a enfrontar-se a uns Pagesos que arribaven a la cita amb un triomf i una derrota en la seva trajectòria.

   

  La trobada es presentava difícil davant un equip que, malgrat tenir una curta plantilla, aquesta està plena de talentosos jugadors. La necessitat d’obtenir el primer triomf podia ser una arma de doble tall per l’ansietat per aconseguir-la, però van poder més les ganes i la il·lusió per poder reflectir el treball fet durant aquests primers mesos de temporada, i el duel no va poder sortir millor per als Dracs. El 20-30 final indica la superioritat dels Dracs i la primera victòria en la competició juvenil.

   

  Després d’aquest gran resultat, els badalonins es troben en la quarta posició de la taula amb un triomf i dues derrotes juntament amb els Pagesos, Imperials i Búfals. Liderant la classificació estan els invictes Pioners i Rookies, seguits de Bocs amb dos triomfs i una derrota, mentre que la cua i sense conèixer la victòria es troben Eagles.

   

  La quarta jornada de la LCFA Júnior es disputarà ja en 2018, concretament el 13 i 14 de gener, on els Dracs rebran als Bocs en una important trobada amb la tercera plaça en joc.

   

  Flag Open

   

  Per altra banda, qui també van jugar una bona jornada van ser els jugadors de la secció de Flag Open. Els d’Alex Marino estan realitzant un excel·lent inici de temporada, després d’uns anys de dolents resultats en la categoria.

   

  Malgrat començar la tercera jornada de la Lliga Catalana de Fútbol Flag amb una dura derrota davant els Bocs per 38-45, després d’un ajustat final en el qual el triomf va poder caure a qualsevol de les dues bandes, els badalonins es van rearmar per a derrotar a continuació als Pagesos Black per 33-18.

   

  El triomf davant els barcelonins va ser el quart de l’equip en la temporada i situa als Dracs en una meritòria cinquena posició d’una competició que disputen un total de 15 equips.

   

  En la quarta jornada de la LCFF Open, que es disputarà el 21 de gener, els Dracs tindran com a rivals als Búfals i Imperials. Els de Poble Nou es troben amb dues victòries en el seu caseller, mentre que els reusencs només compten amb una, per la qual cosa es presenta com una jornada propicia per a mantenir-se en les primeres places d’una classificació que lideren els Pagesos White i Wolves Yellow amb sis victòries cadascú.