Què farà la Penya a Gran Canària?

  0
  52
  1415_JOV-FCB (15).jpg

  16/02/2015 – Detallem el pla de viatge del FIATC Joventut i les sessions d’entrenaments oficials previstes un cop aterrats a territori insular.

   

  El pròxim dimecres, el primer equip de la Penya canviarà Badalona per Gran Canària, establint-se a las Palmas per preparar el partit de quarts de final de Copa del Rei que el divendres disputarà contra l’equip amfitrió, l’Herbalife (20:30h).

   

  El FIATC Joventut viatjarà dimecres cap a Gran Canària, en un vol que sortirà de l’Aeroport del Prat a les 12:55h i que aterrarà sobre mitja tarda a las Palmas, compartint aeronau amb el FC Barcelona.

   

  La plantilla dirigida per Salva Maldonado es concentrarà a l’hotel AC Iberia Las Palmas, situat al costat del Centro Insular de Deportes. Serà al CID on la Penya realitzarà les dues primeres sessions d’entrenaments en territori insular.

   

  El mateix dimecres, i després d’atendre als mitjans de comunicació a l’hotel (14:45h), la plantilla s’entrenarà al CID de 19h a 20:30h. Dijous al matí, després de passar la primera nit a Gran Canària, l’equip es tornarà a exercitar al CID (10:30h-12h) i al migdia hi haurà nous contactes amb els mitjans (13:10h).

   

  Divendres al matí, el mateix dia del partit de quarts contra l’Herbalife, el FIATC Joventut s’entrenarà per primer cop a l’escenari de la Copa del Rei 2015: el Gran Canaria Arena.

   

  El conjunt de Salva Maldonado té previst realitzar una suau sessió d’entrenament matinal (11:30h-12:30h), la darrera abans de debutar a la Copa. Per presenciar els entrenaments al CID no és necessària acreditació de premsa, condició que sí que es requereix al Gran Canaria Arena.