Ramon Pons, campió d’Espanya de tennis de taula

  0
  74
  CTT Badalona.jpg

  04/05/2017 – Mentre que l’equip +65 del CTT Badalona assoleix el bronze en el Campionat d’Espanya de Veterans.

  Bona actuació de la representació del Club Tennis Taula Badalona al Campionat d’Espanya de Veterans celebrat a Reus.

   

  El Titus Badalona va presentar dos equips, una a la categoria de més de 60 anys i l’altre a la de més de 65 anys. El primer equip estava integrat per Antoni Figueres i Lluís Farrés, i l’altre per Josep Maria Nolis i Ramon Pons. També es va desplaçar un cinquè jugador, Manel Dalmau que va fer parella amb en Ramon Fonollà, en la categoria +65 i modalitat de dobles.

   

  L’equip de +60 estava inclòs al grup 6 a la fase de grups, juntament amb el Centre de Gràcia, l’Alzira B i el CTT Murcia. En aquesta fase va assolir la victòria contra l’Alzira B, per 3-0, però van perdre contra l’equip de Gràcia pel mateix resultat. A l’encontre definitiu per classificar-se pel quadre final contra el CTT Murcia, després d’un partit molt disputat, varen perdre per 2-3 i a conseqüència d’aquesta derrota van quedar tercer de grup, no classificant-se pel quadre final.

   

  L’equip de +65 estava inclòs al grup 3 juntament amb el SCR El Ciervo, el Círculo Amistad de Tenerife i el CTT Rivas. Contra els canaris i els madrilenys no van passar cap dificultat, guanyant els dos partits per 3-0. Una altra història va ser el partit contra el SCR El Ciervo, a on hi va jugar Joan Redón, jugador que la passada temporada militava al nostre club, i que es va resoldre per un ajustat 3-2, classificant-se primer de grup.

   

  Ja dins del quadre, a quarts es van enfrontar al CTT Calella (Font-Puig) als que varen derrotar per un ajustat 3-2. A semifinals, els blaus van caure amb l’equip del Centre (Madurell-Larriba, que després quedarien campions) i que van ser derrotats per 2-3. Tot i aquesta derrota el CTT Badalona va assolir el tercer graó del podi.

   

  A la competició de dobles, la parella de +60, formada per Figueras-Farrés, va guanyar la primera eliminatòria, però va caure contra la parella Peña-Garcia per 1-3. La segona parella formada per Nolis-Pons  també va quedar eliminada a vuitens al perdre el partit que els enfrontava amb Gonzàlez-Pretel per 1-3. L’altre component de l’expedició, Manel Dalmau, que feia parella amb el Ramon Fonollà, també va resultar eliminat a vuitens per la parella Poyatos-Garcés per 2-3.

   

  A la competició individual, a la categoria de +60, Figueras no es va classificar pel quadre final, al quedar quart en el seu grup. A la categoria de +65, Farrés tampoc va assolir la classificació pel quadre en quedar tercer del seu grup. Nolis va quedar primer de grup passant al quadre final, a on va ser eliminat a setzens de final per Luis Larriba.

   

  Cas a part mereix Ramon Pons, a la categoria de més de 70 anys, a la que debutava i que va acabar el campionat imbatut, guanyant tots els partits, inclosa la final contra Josep Pretel per 3 a 1, remuntant un primer joc en contra, resultat que li ha comportat el seu primer Campionat d’Espanya.

   

  En resum, bronze per equips a +65 i Campió a individuals a +70.