Rematar la feina a l’Olímpic

    0
    DKJrpA1XcAApzW8.jpg

    20/09/2017 – La Penya ha de confirmar aquest dijous la seva classificació per a la segona ronda de la Basketball Champions League. Després d'assaltar la pista del Dinamo de Tbilissi (60-72), els verd-i-negres reben el conjunt georgià a l'Olímpic (21 h). 

    20/09/2017 – La Penya ha de confirmar aquest dijous la seva classificació per a la segona ronda de la Basketball Champions League. Després d'assaltar la pista del Dinamo de Tbilissi (60-72), els verd-i-negres reben el conjunt georgià a l'Olímpic, que viurà l'estrena oficial de la nova temporada. El matx començarà a les 21 h, en directe per Televisió de Badalona i Esport 3, i els badalonins tenen prácticament tot els trumfos a la mà per passar ronda. El coixí de 12 punts és una bona garantia, però malgrat tot des de la plantilla verd-i-negra el missatge és de prudència. El tècnic Diego Ocampo ho té molt clar. “L’eliminatòria no ha acabat, queda una passa més i hem de pensar com sempre, hem de jugar per guanyar”, ha remarcat el tècnic del Divina Seguros Joventut, que admet que el cansament i les absències poden passar una certa factura: “És una situació que ja coneixíem i que acceptem. Hem de compensar el cansament amb molta il·lusió, de guanyar i jugar bé”. Pel seu cantó, Xabi López-Arostegui ha aprofundit en el mateix missatge que el seu entrenador. “Hem de jugar amb la mentalitat que és un partit nou i que comencem de zero”, ha sentenciat. 
    Per al partit de tornada Diego Ocampo encara no podrà comptar amb Tomasz Gielo, Alex Ruoff, Saulius Kulvietis i José Nogués. Per contra, el pivot congolès Omari Gudul s’uneix a la convocatòria i veurem si ja debuta amb la samarreta verd-i-negra. Va arribar dissabte passat i aquests dies ha estat entrenant a Badalona amb el tècnic ajudant Pau del Tio.