Reoberta la piscina del Centre després de reparar i enfortir les instal·lacions

  0

  16/10/2012 – El cost dels treballs de renovació ha estat de 8.600 euros.

  L’Ajuntament va tornar a obrir ahir dilluns 15 d’octubre la piscina del Centre un cop han finalitzat els treballs que han servit per reforçar les fixacions dels tubs de climatització de la coberta. Aquesta instal·lació esportiva es va tancar dilluns 8 d’octubre quan es va observar que un dels tubs de ventilació instal·lats al sostre havia caigut a l’aigua.

   

  Els treballs per reforçar els equips de climatització els ha fet una empresa especialitzada del sector. El cost total de la intervenció ha estat de 8.600 euros. La complexitat dels treballs han provocat que la piscina hagi estat tancada una setmana; com que s’havien de fer els treballs en alçada, els operaris van haver de buidar la piscina i ubicar una bastida de 10 metres d’altura per arribar a la zona del sostre a tractar.

   

  Un cop finalitzats els reforçaments, els tècnics de la instal·lació municipal han tornat a omplir el vas de la piscina, i això ha obligat a fer un nou tractament de l’aigua per obtenir les correctes característiques físico-químiques.

   

  En resum, s’han substituït els reblons d’unió entre els tubs del conducte per un nous de nous d’acer inoxidable; s’han canviat tots els cargols de les agafadores existents, per uns altres cargols d’acer inoxidable i s’han col·locat 24 noves agafadores d’acer inoxidable en els ramals de la climatització. Finalment s’ha col·locat cinta metàl·lica galvanitzada, amb una fixació en acer inoxidable a la biga de fusta, amb l’objectiu de reforçar les fixacions existents allà on no es pot posar una agafadora.