Savané: “Fins ara hem salvat els mínims”

  0
  63
  savane obra ACBPhoto.JPG

  16/01/2013
  El pivot verd-i-negre creu que fora de casa, "ni hem aconseguit tantes victòries com volíem ni hem jugat com ens agradaria" i que "aquest és el repte de la segona volta"

  El pivot del Fiatc Joventut, Sitapha Savané, ha assegurat que en la primera volta l'equip "ha salvat els mínims".

  "A casa ho hem fet bastant bé", explica el senegalès, que creu que només es va escapar el partit contra el Valladolid.

  El problema ha estat a domicili on "no hem aconseguit tantes victòries com volíem i no hem jugat com ens hagués agradat", diu Savané, "aquest és el nostre repte a la segona volta".

  L'interior verd-i-negre ha acabat la primera volta amb una mitjana de 6 punts i 3,2 rebots per partit en 19 minuts de joc.

  Si bé són lleugerament millors a les de la temporada passada amb el Gran Canària (5 punts i 3 rebots) el pivot també s'ha vist afectat per la irregularitat de l'equip i ha combinat actuacions més determinants amb dies més discrets.

  "Per primer cop faig un canvi tant gran en un canvi d'equip", remarca Savané, que confessa començar a entendre "quan la gent parla de procés d'adaptació i de l'entorn i companys amb els que treballes". "Aquí se m'ha ajudat molt, però un procés com aquest sempre suposa un temps", ha conclòs Savané.