Terremotos Sant Josep guanya la prova del 3×3 Indoor a Badalona

  0
  CzKL7ztXEAA4i-n.jpg

  09/12/2016 – L’equip format per Adri Meruelo, Aly Gueye, Gerard Blat i Antonio Ruiz derrota l’EspinBasketball en la final.

   

  Durant la matinal del passat dijous, el Centre Parroquial obriria les seves portes per seguir oferint bàsquet d’alt nivell en un dia festiu. La segona prova del Circuit 3×3 Indoor de Catalunya arribava a Badalona després de passar per Argentona, escenari on l’equip del Sercotel Sports s’havia imposat guanyant sis partits consecutius.

   

  L’equip Sercotel, amb el badaloní Pedro Cuesta (Sant Josep) al capdavant, també participaria en la segona etapa del circuit celebrada al Centre Parroquial. Cuesta exerciria el rol d’amfitrió, sent el principal organitzador d’un esdeveniment puntuable pel FIBA 3×3 Planet.

   

  Un cop disputats tots els encreuaments possibles, l’EspinBasketball i el Terremotos Sant Josep es donaven cita en la final. Els parroquials, formats per quatre jugadors groc-i-liles (Adrià Meruelo, Aly Gueye, Gerard Blat i Antonio Ruiz) alçarien el trofeu de campions.

   

  A més, Ruiz seria proclamat MVP del torneig, mentre que Joan Carceller, del Sercotel, guanyaria el concurs de triples. El Rebost de Badalona, Espin Basketball Store, la sala Sarau, Sercotel i el CB Sant Josep treballarien plegats per organitzar a Badalona aquest esdeveniment.