El Natzaret també pot amb el Mataró i apunta a la Copa Federació (89 a 62)

0
    29
    x publicar.JPG

19/11/2013
    Els de Víctor Carrasco van aconseguir el 9è triomf consecutiu i ho tenen tot de cara per jugar la competició nadalenca

El Natzaret va sumar la 9a victòria consecutiva en derrotar al Mataró per 89 a 62 i té el bitllet per la seva 1a Copa Federació a tocar.
    Els de Víctor Carrasco són líders amb 2 partits d'avantatge sobre l'Arenys a falta de 3 jornades per veure quins dos equips s'hi classifiquen.

Tot i que el resultat final podria fer pensar en un triomf còmode del Natzaret, els del Maresme ho van posar molt complicat. A la mitja part, el Mataró guanyava per 3, i durant alguns minuts va col·lapsar al líder, que també és el millor atac de la categoria.

2 triples de Zudaire van donar els primers rèdits als locals (7 a 0), però ben aviat el Mataró va utilitzar la seva arma secreta. Amb una defensa 1-3-1 tant a tota pista com en estàtic, els de Jordi Ventura van obligar al Natzaret a moure molt la pilota i els hi van trencar l'ordre ofensiu

Les bones accions de Ventura i Romero ajustaven el marcador, però en el darrer minut del període el Natzaret va ser més efectiu i va mantenir el coixí (19 a 12).

Un triple de Nil Santiago tot just començar el 2n quart va donar la màxima fins el moment del Natzaret (12 a 22), però el Mataró va persistir amb la seva defensa i mica a mica va retallar la diferència (28 a 22).
    2 jugades seguides de 2+1 i l'encert d'Ariño, que va fer 6 punts seguits, van acabar de capgirar el marcador al descans (32 a 35).

A la tornada dels vestidors, el Natzaret va sortir molt més intens, i des de la pressió i amb la feina de Jérez a la pintura, va tornar a igualar el partit en menys de 3 minuts (40 a 39)
    Entre Nil Santiago i sobretot Quim Zudaire, van aconseguir treure del pollegueres a Ariño, el millor jugador dels visitants, que va rebre una tècnica per exagerar un cop. Al càstig a Ariño se li va afegir poc després una tècnica a l'entrenador del Mataró.

El Natzaret va aprofitar tot el que va passar i va obrir un forat de 16 punts amb un segur Quim Zudaire, que va en va anotar 11 al 3r quart (60 a 46 per 60 a 44 al min 30).

Com va passar el dia de la Minguella, un triple inicial del Natzaret va allargar engrandir més la diferència i va convertir el matx en una empresa molt difícil pels visitants.
    A l'encert inicial de Nil Santiago se li va afegir el d'Edu Arqués, que va fer 14 punts seguits en menys de 4 minuts (80 a 56)
    Amb el partit vist per sentencia, Carrasco va aprofitar per repartir els minuts.

Zudaire (22 de valoració amb 5 triples) i Arqués (22), van ser els més destacats d'un equip que va fer 102 de valoració.

El proper partit del Natzaret tornarà a ser a casa aquest dissabte a les 17:30 contra el Boet Mataró.