Els sèniors de Badalona Dracs es classifiquen a la final de la Copa Catalana

0
    30
    badalonadracs16N.JPG

18/11/2013 – Els badalonins van guanyar dissabte a casa contra els Búfals (12-44).

Dissabte, els Badalona Dracs es van classificar com a primers finalistes de la XXIII Copa Catalana Sènior en un partit passat per aigua després de vèncer per un contundent 44-16 en un partit dominat per l’equip badaloní.

Va començar amb l’atac de Búfals en el camp de Montigalà, en el qual la defensa de Dracs va ensenyar les seves armes fins al punt de fer retrocedir a l’equip de Búfals de Poblenou i en el primer intent de punt els va sortir defectuós provocant un fumble que va ser recuperat per Badalona Dracs mitjançant Jordi Soler, deixant a l’atac de Dracs en molt bona posició de camp. Els sis primers punts a l’equip negre i plata els va aconseguir Rubén Beltrán en una carrera. Després, Cesar Brugnani va convertir l’extrapoint deixant el marcador en 0 a 7.

Nou intent per part dels Búfals que el segon down, novament la defensa de Badalona va provocar un fumble que va ser recuperat de nou per Jordi Soler. Tot seguit va tornar al camp l’atac, que en un primer down va ser parat per la defensa dels Búfals, però en el seu segon intent una carrera de Javier Fernández posava sis punts més al marcador. Malgrat els intents de l’atac dels nois dels germans Ceballos, no van aconseguir, de moment, anotar al primer quart. Qui si ho va fer va ser l’atac de Badalona mitjançant Ferran Llinas després de rebre una passada de Rubén Beltrán.

Al principi del segon quart, la pilota va ser xutada pels Dracs i recuperada per al conjunt badaloní per Cesar Brugnani, qui va iniciar de nou amb el seu atac una sèrie de downs fins col·locar a la iarda 30 l’equip barceloní, moment en el qual mitjançant jugada de carrera per part del mateix Cesar; després de Rubén Beltrán aconseguís enganyar a la defensa, i sumar sis punts més.

Les següents jugades ho intentaria de nou l’atac de Búfals i després d’un drip d’un retorn de punt, la pilota va tornar a ser recuperada per l’atac dels Búfals en la iarda 3, moment en què Ian Escoda no va desaprofitar l’ocasió per posar els primers punts en el marcador posant el 6 a 27 per a Búfals. Aquesta no va ser l’última anotació que es va veure abans del final del segon quart. En els diversos intents per part dels Dracs de seguir sumant en el marcador eren aturats per la defensa de Barcelona, moment en què un xut de 38 iardes de Jordi Brugnani posava el 6 a 30 pels interessos de Badalona.

Després del descans, els ajustos per part dels dos equips van fer que el tercer quart no haguessin anotacions per part de cap dels dos equips i no va ser fins a l’últim quart qui mitjançant la jugada de carrera de 12 iardes aconseguides per Sergi Gonzalo que posaria els seus primers punts al partit i posar el 6 a 36 al marcador. L’encarregat de convertir el punt extra seria novament Jordi Brugnani. Els Barcelona Búfals, per la seva banda van anotar de nou, gràcies a una passada de 15 iardes de Ian Escoda a Alexandre González, tot i que la conversió extra no va ser bona. Llavors va tornar el torn de Badalona Dracs qui havia de dir encara l’última paraula i en un pas de Rubén Beltrán a Cesar Brugnani seria l’últim dels touchdowns del partit. Jordi Brugnani va ser l’encarregat de tancar el marcador posant el 12 a 44.

Quan tot just quedaven 26 segons per finalitzar el partit a casa, una de les àrees del camp es va quedar de cop sense llum, en qui classificava als Dracs per a la final que el disputarà contra el Barberà Rookies a la recerca de la Copa Catalana Sènior.