Treballs de manteniment al Pont del Petroli i al passeig Marítim

  0
  Passeig Marítim -platja.jpg

  16/04/2014 – Les actuacions, necessàries per reparar el desgast de la fusta, obligaran a tancar durant uns dies el pont del Petroli.

  L’Ajuntament de Badalona està efectuant aquests dies diverses tasques de manteniment en el passeig Marítim. Les actuacions, necessàries per reparar el desgast de la fusta, obligaran a tancar durant uns dies el pont del Petroli.

   

  Els treballs que s’estan duent a terme consisteixen en la reparació de tots els elements de fusta que estiguin trencats. També es neteja tota la superfície amb aigua dolça i posteriorment s’hi aplica una capa d’oli especial que protegeix la superfície. Aquesta darrera actuació es fa sobretot per evitar el desgast que provoca el pas de les persones amb sorra als peus. Es preveu que tot el procés estigui acabat a finals d’aquest mes d’abril o primers dies de maig.

   

  A causa d’aquestes tasques, ahir, dia 15, el pont del Petroli va estar tancat per poder fer el manteniment de les escales d’accés. El tancament es tornarà a produir a partir del  dia 22 i durant 3 o 4 dies. En aquest cas les actuacions  s’efectuaran en el mateix pont.

   

  L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que la intenció de l'Ajuntament és "fer manteniment del Passeig Marítim anualment o, com a molt, cada dos anys".