Tres parròquies de Badalona reben 3.600 euros en aliments per distribuir

  0
  Lliurament aliments 2.JPG

  13/06/2013 – Provenen d'una campanya a càrrec d'Engestur; les parròquies que repartiran els productes seran les de Sant Jaume, Sant Pau i Lloreda.

  Tres parròquies de Badalona –Sant Jaume, Sant Pau i Lloreda– han rebut aliments per valor 3.600 euros procedents de donacions solidàries, fruit d’una campanya que ha organitzat l’empresa municipal Engestur. Les parròquies estan situades als barris de Gorg, Pep Ventura i Lloreda i estan vinculades a Càritas.

   

  La campanya es va iniciar el passat mes de desembre de 2012 quan Engestur va organitzar dos tornejos infantils solidaris, un de bàsquet i un altre de futbol. Cada nen participant i també cada família aportava aliments, amb la qual cosa es va aconseguir recaptar al voltant de 700 quilograms de menjar. Aquests aliments ja es van lliurar a tres parròquies de Badalona.

   

  A banda de recollir aquests aliments, diferents empreses van fer aportacions econòmiques. De tots els diners recollits en aquella ocasió, ara s’han destinat 3.600 euros a fer una compra d’aliments a Supermercats Del Río, que són els que avui s’han lliurat a les parròquies.

   

  El regidor de Via Pública i Mobilitat, Daniel Gracia, ha explicat que “Engestur, com a empresa depenent de l’administració pública, té una responsabilitat i per això impulsa aquest tipus d’iniciatives que volen fer arribar aliments a aquelles persones que més ho necessiten, atenuant una mica els efectes de la crisi a les famílies més necessitades”.