Un club de música obre a Montigalà i ofereix sessions de discoteca matinal

  0
  9dd71fcf-34e8-4fc2-af12-f62975715558.jpg

  03/06/2016 – Obren diumenges a partir de les sis de la matinada però fugen del terme 'after hours'.

  El barri de Montigalà acull des de fa un parell de setmanes un club musical que organitza sessions de discoteca matinal els diumenges, a partir de les 6h.  Instal·lat al carrer d’Holanda, al polígon industrial, molt a prop de les naus d’Ikea i Decathlon, el club Morning va celebrar el passat diumenge 21 la seva sessió inaugural a la ciutat.

   

  Els seus responsables insisteixen en desmarcar-se del concepte ‘after hours’ i sostenen que Morning és un espai d’oci i cultura que, tot i que de moment només ha ofert festes la matinada i els matins de diumenge, oferirà una programació musical i cultural amb presentacions i actes vinculats al món de la música electrònica properament. En aquest sentit, asseguren tenir la seva activitat completament legalitzada com a associació cultural.

   

  Fins traslladar-se a Badalona, Morning ubicava la seva seu a Vilassar, d’on va haver de marxar. De fet, aquest diumenge celebren el seu primer aniversari amb una festa especial. Pel que fa a les sessions, afirmen que es tracta d’una associació privada i tancada al públic on només poden accedir socis. En aquest sentit, asseguren ser curosos amb els sorolls i la presència de gent al seu entorn, tot i estar apartats de qualsevol nucli veïnal, per no destorbar.

   

  Fonts municipals expliquen que no tenen constància de l’obertura de cap discoteca, sinó d’una activitat cultural, tal i com indica la seva llicència. Per això, expliquen, ja estan atents per comprovar que es compleix la normativa.