Un nou ascensor salvarà el desnivell del veïnat Verge de La Salut

  0
  ascensor.JPG

  12/01/2013 – El nou equipament connectarà el grup d'edificis amb els carrers  d'Isaac Albéniz i d'Hipòlit Lázaro.

  Dissabte va entrar en funcionament un nou ascensor que comunica la part inferior del Grup d’Habitatges Verge de la Salut amb la rampa d’accés al carrer d’Isaac Albéniz i del carrer Hipòlit Lázaro. Es tracta d’un ascensor hidràulic, amb una càrrega màxima de 600 kg, tancament de vidre, que compta amb un equip GSM per servei telefònic. La inversió del nou equipament ha estat de 80.000 euros.

  Pel que fa als nous jardins, es troben situats a la coberta de l’aparcament subterrani del grup d’habitatges Verge de la Salut. Aquesta actuació s’ha situat a la zona privada d’ús públic on s’ha construït un pàrquing subterrani privat d’iniciativa veïnal. La zona enjardinada té una superfície de 10.000 m2. Aquesta actuació s’ha dut a terme gràcies a un acord de l’Ajuntament amb els propietaris de l’aparcament.

  Les plantes que s’han triat per a aquest espai són d’origen mediterrani, per tal que s’adaptin bé al clima i perquè no necessitin massa aigua. També s’han buscat espècies amb flor per donar-li un aspecte més vistós a la zona. A part de la plantació, s’han estabilitzat els llocs amb més pendent i s’han pavimentat alguns espais.