Un Vives imperial lidera el primer triomf (62 a 64)

0
    50

26/10/2013
    El director de joc s'acosta al triple doble (16 punts, 11 rebots i 6 assistències) per guiar l'estrena verd-i-negre

El FIATC Joventut ha aconseguit la primera victòria de la temporada en vèncer al GBC a domicili per 62 a 64
    Guillem Vives ha estat l''heroï verd-i-negre, completant una actuació completíssima, que ha fregat el triple doble:16 punts, 11 rebots i 6 assistències.

El bon saber fer del base ha anat acompanyat de la feina de l'equip, que ha mantingut la seriositat de fa 6 dies contra el Barça, tot i la falta d'encert en alguns moments. En un final igualat, Salgado, que és un expert en llançaments finals i que també havia fet un gran partit (21 punts i 28 de valoració) ha errat el tir guanyador.

Als primers compassos, el FIATC Joventut ha sortir més ficat en el partit. La bona defensa obligava als locals a jugar unes opcions diferents a les que volien, i en atac, Vives començava a ser el metrònom verd-i-negre (9 a 17).
    L'avantatge ha arribat als 12 a l'inici del 2n període (21 a 9), però l'entrada de Salgado ha començat a donar sentit al joc donostiarra (15 a 21).
    Amb l'encert del base i la intensitat del jove Motos, el GBC ha ajustat el matx tot i que mai s'ha arribat a posar per davant (26 a 27 i 28 a 32 al min 20).

A la represa, els 2 equips han sortit molt imprecisos, però de nou ha estat Salgado el que s'ha entonat per tornar a igualar el partit. L'encert exterior dels guipuscoans (6 triples al quart) no tenia resposta a l'altre bàndol de la pista (només 1) i el GBC ha arribat a capgirar el marcador durant menys de 2 minuts (49 a 46).

El canvi de quart però, ha beneficiat a la Penya, que ha tornat a sortir més dura i ha tornat a posar les coses al seu lloc des de la defensa. Tot i això, els de Salva Maldonado no podien desempallegar-se del seu rival, i el partit anava destinat a un inevitable final igualat

Emparats al que creava Vives en atac, i molt sòlids en defensa, la Penya sempre s'ha mantingut per davant entrant als 2 últims minuts 5 punts per davant (58 a 63). El GBC ha jugat bé les seves opcions però ha acabat fallant el tir guanyador.