Una exposició retrata la Festa Medieval de Badalona i les persones que hi participen

  0
  37
  piratas.JPG

  05/06/2014 – Des d’aquest dijous, dia 5, i fins al 27 de juny, el Centre Cívic de La Colina acull l’exposició La festa, les persones, un recull d’imatges de la ja mítica celebració local de la Festa Medieval.

  Des d’aquest dijous, dia 5, i fins al 27 de juny, el Centre Cívic de La Colina acull l’exposició La festa, les persones, un recull d’imatges de la ja mítica celebració local de la Festa Medieval.

   

  El fotògraf Joan Ramírez (1971) ens acosta a la Festa Medieval de Badalona a través dels seus actes però sobretot posant la mirada en les persones que hi donen vida, grans i petits. “El fotògraf viu de la generositat del que es troba, i la Festa Medieval de Badalona té molt a oferir a qui s’hi vulgui acostar”, ens explica el fotògraf establert a la nostra ciutat.

   

  La Festa Medieval Sant Jordi és fruït dels treball conjunt de més de 70 entitats, institucions, associacions i establiments comercials de Badalona. En síntesi, hi participen representants d’ampes i escoles, d’associacions de veïns, de grups de teatre, de grups de dansa, música i cant, de cultura popular, d’entitats esportives, de lleure i oci, solidàries, d’altres institucions i associacions i, finalment, diversos restaurants.