Una nit d’havaneres engega la 2a edició de les Nits al Port

  0
  59
  nits al port 2013.JPG

  04/07/2014 – La 2ª edició de les Nits al Port estan organitzades des de Marina Badalona, amb el recolzament de l’Ajuntament i diverses entitats culturals de la ciutat i sota la direcció artística de Marisa Yudes.

  El Port de Badalona va engegar l’any passat una iniciativa cultural i gastronòmica per donar vida a l’equipament portuari durant algunes nits d’estiu. L’esdeveniment, anomenat Nits al Port, va tenir un gran “èxit”, segons els seus organitzadors, que enguany impulsen la segona edició. Aquest divendres, dia 4, donarà el tret de sortida el programa d’activitats, que es desenvoluparà també els dies 18 i 19.

   

  La 2ª edició de les Nits al Port estan organitzades des de Marina Badalona, amb el recolzament de l’Ajuntament i diverses entitats culturals de la ciutat i sota la direcció artística de Marisa Yudes. Enguany, la inauguració (el dia 4) tindrà lloc a partir de les 10 de la nit amb un concert d’havaneres, on no faltarà el rom cremat, a càrrec del grup Blau Mediterrà i amb l’actuació del grup d’esbart Esbart Sant Jordi.