Víctor debuta a Primera amb el Saragossa

  0
  785179_1.jpg

  28/08/2012 – Dissabte, a Cornellà-El Prat, Víctor va disputar els seus primers minuts a Primera Divisió amb el Saragossa

  En Víctor Rodríguez ningú ha cregut més que el propi Víctor Rodríguez. Sobrat de capacitats tècniques, velocitat i empenta, però d'aspecte massa tendre i dèbil, aconseguir arribar a l'elit del futbol estatal semblava una irrealitzable odissea, un somni massa complicat. Les seves temporades al Badalona van reivindicar-lo com un extrem de caràcter i qualitat. Però era tàcit pensar que potser, amb això, no seria suficient per poder-se fer un lloc més enllà de la Segona B. El Sabadell -ja havent pujat a Segona- va trucar a la seva porta, va pretendre fitxar-lo per fer d'ell un extrem desequilibrant a Segona. Era una bona oportunitat per Víctor, però insuficient: les seves mires eren més altes. Aquest estiu, una vegada acabada la temporada, el Saragossa va venir a buscar-lo. D'entrada, prometent que seria peça fonamental en el filial de Segona B. El canterà escapulat va veure en aquesta possibilitat la certesa de que la seva gran oportunitat havia arribat per fi. Va fer la pretemporada amb el primer equip i va cridar l'atenció del cos tècnic aragonès.

   

  Dissabte passat, el Saragossa visitava l'Espanyol a Cornellà-El Prat. Víctor estava convocat. El partit va complicar-se pels interessos del conjunt saragossà, degut al gol que Álvaro Vázquez (natural de Badalona) va anotar al minut 43. Manolo Jiménez, tècnic del Saragossa, va buscar una reacció ràpida. Víctor va haver-se de canviar. El cos tècnic va donar-li l'alternativa confiant en ell, creient que podia ser peça essencial en la remuntada. Víctor va jugar tota la segona part i no es va amagar mai. Va estar participatiu i incisiu. I va col·laborar en el triomf del seu equip, que va acabar donant la volta al marcador. Potser la setmana vinent Víctor es veu obligat a tornar a jugar amb el filial. En qualsevol cas, ha quedat palesa la confiança que l'equip aragonès té en Víctor, que segur que seguirà lluitant per tenir més minuts a Primera.