La Penya, subcampiona d’una Copa Puleva amb més de 1.000 nenes; la Minguella queda entre els quatre primers

0
    47

19/06/2017 – El mini del Divina Seguros Joventut cau contra el València en la final disputada a Madrid.

El passat cap de setmana es va celebrar al pavelló del col·legi Nuestra Señora del Buen Consejo la fase final de la Copa Puleva 2017. Parlem d’una competició que ha aplegat a més de 1.000 nenes de tot l’estat, dividides en categoria mini i pre-mini.

Després que la Penya i la Minguella s’imposessin en la fase autonòmica jugada a Badalona, els dos conjunts badalonins es desplaçaven fins a la capital per buscar una nova gesta esportiva. El poliesportiu, amb capacitat per a 1.200 espectadors, es va omplir per veure als millors equips del país.

En categoria mini, el Divina Seguros Joventut superava la fase de grups com a líder, després de vèncer al Ricopia Funbal Alcalá (35-42) i a l’Easo Altzadi 2005 (32-31).

Un cop classificades per la final, les jugadores verd-i-negres caurien derrotades per un València d’allò més efectiu de cara a cistella (19-40). El Divina, per tant, culmina la seva temporada com a subcampió d’un dels tornejos de més prestigi a Espanya.

La Minguella, al TOP4 amb un MVP

Per altra banda, baixant fins a la categoria pre-mini, l’AE Minguella culminaria la seva participació a la Copa Puleva entrant dins del TOP4, després d’acabar la fase de grups en segona posició.

Les blaves van poder derrotar l’Easo (45-24), quedant apartades de la final per culpa del mal resultat sofert contra el Ricopia Funbal Alcalá (33-6), campió del torneig.

A les files de l’AE Minguella, cal destacar l’elecció de Georgina Sosa com a MVP de la competició pre-mini. La jugadora del bloc de Casagemes va acreditar una mitjana de 15.5 de valoració durant la Copa Puleva 2017.