Vidal: “La filosofia d’Ivanovic i Perasovic segueixen el mateix camí”

  0
  sergividalbegic copia.jpg

  14/01/2016 – El jugador del FIATC Joventut, tot un mite del Baskonia, elogia la gran temporada que està realitzant el club que el va convertir en professional.

   

  Sergi Vidal va marxar de Badalona sent una jove promesa i, després de nou anys a Vitòria, l’escorta es convertiria en tot un ídol de l’afició alabesa. Per la gent de Gasteiz, Vidal és un jugador de la casa que sempre serà rebut amb honors.

   

  “Per mi és una època molt llarga i feliç, però també amb moments durs. A Vitòria hi he guanyat títols. És un lloc que simbolitza el meu creixement personal i el pas de jugador de formació a professional”, destacava Sergi Vidal en els dies previs d’enfrontar-se al Laboral Kutxa a l’Olímpic (diumenge a les 13h).

   

  Tot i que el club ha canviat força, aquesta temporada el Baskonia sembla haver recuperat part de l’esperit guanyador que sempre l’ha caracteritzat. “De la meva època ja no hi queda cap company. L’últim era San Emeterio. És cert que el Baskonia ha canviat bastant, però crec que la filosofia del club continua sent la mateixa. Aquest any està fent una gran temporada”, relatava Vidal.

   

  Malgrat que Dusko Ivanovic sempre serà el tècnic més respectat, l’arribada de Velimir Perasovic a la banqueta ha dotat el pròxim rival de la Penya d’una solidesa notable. El Laboral Kutxa és quart a la Lliga Endesa (12/3) i s’ha classificat pel TOP16 de l’Eurolliga.

   

  “Possiblement és bastant semblant. Al final, els dos tècnics provenen de la mateixa escola i inclús van jugar junts a la Jugoplastika durant alguns anys. D’Ivanovic només n’hi ha un, però segurament la línia amb el Peras és semblant. Jo he tingut als dos. No són iguals, però la filosofia que tenen sí que segueix el mateix camí”, comentava Vidal sobre els paral·lelismes existents entre les formes de treballar d’Ivanovic i Peras.