Bons resultats dels benjamins del CTT Badalona a Valladolid

0
    27

04/03/2014 – Tres dels sis benjamins del Club Tennis Taula Badalona que han actuat en el Tornei Estat s'han classficat.

Brillant actuació dels més petits del Club Tennis Taula Badalona aquest cap de setmana a terres castellanes, on es disputava el Torneig Estatal, competició que reuneix als 48 millors jugadors de cada categoria.

Pau Lloret, Arnau Lloret, Sergi Bocanegra, Adrià Fernàndez, Anny Carreño i Marc Serra van ser els representants badalonins al prestigiós torneig, on els tres primers van aconseguir salvar la fase de grups. Una vegada al quadre final, els germans Lloret es van haver d'enfrontar a la primera ronda, amb victòria de Pau Lloret en un partit molt disputat. Bocanegra va caure en aquesta primera ronda de setzens de final, complint les expectatives que marcava el rànquing. Pau Lloret, en canvi, va superar també la ronda de vuitens, amb un ajustat 3 a 2 davant el madrileny Alberto Lopez. Finalment, Lloret va caure a quarts de final davant el futur campió, Norbert Tauler, a qui dominava per 2 a 1, però sense poder rematar la feina i cedint per la mínima al cinquè joc. Amb aquest resultat, Lloret aconsegueix la classificació per al Top 8 Estatal, essent el segon jugador badaloní que aconsegueix la fita.

Per la seva banda, Carreño, Fernàndez i Serra no van superar els seus grups, tot i tenir opcions. Carreño, en la seva primera participació en un Estatal va aconseguir guanyar un partit i en va perdre un altre per la mínima, mentre que Fernàndez no va poder amb el grup més fort del campionat, tot i disposar d'opcions en tots els partits. En sèniors, Serra va aconseguir superar al futur campió del torneig, el santcugantenc Josep Anton.

El CTT Badalona ha estat un dels clubs catalans que ha aconseguit classificar a més jugadors per l'Estatal, superant els 4 de la temporada passada.